Ангелогласната Крисия е влюбена! Но не в мъж (Снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/angeloglasnata-krisiya-e-vlyubena-no-ne-v-mazh-snimka/130429 LifeZone.bg
Ангелогласната Крисия е влюбена! Но не в мъж (Снимка)

Откритието на Слави Трифонов-Крисия Тодорова вече е голямо момиче

Шоуменът хлъцна преди време от дарбата на малката, по онова време на 9 години, Крисия Тодорова от Разград. Дори стана от стола си, за да провери дали в гърлото й няма устройство, заради което да пее като ангел.

Днес тя е вече голямо момиче, пълнолетна, дори е имала няколко гаджета. Въпреки че набляга на ученето, уроците и на кариерата си, тя обича да се забавлява, да купонясва, но и да се грижи за останалите.

В мрежата Крисия призна, че обича някого с цялата си душа, дава му цялата си любов, на която е способна. И не, това не е мъж. Някой да не помисли, че е жена и малката сладурана е преминала на другия бряг. Е, не познахте. Тя обича безрезервно кученцето си, своя домашен любимец.

„Обичам го с цялата си душа! Обожавам го! За него съм готова да направя всичко“, заяви талантливата певица.

Разградчанката обожава четириногите. Преди време тя имаше малко кученце, което се превърна в сензация в интернет, понеже тя не спираше да го снима и показва. Сега новият й домашен любимец вероятно ще има същата съдба, тъй като Крисия не може да се представи живота без него, разкриват нейни приятели.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.