Бъкингам си отдъхна! Две сестри сменят Кейт Мидълтън (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/bakingam-si-otdahna-dve-sestri-smenyat-keyt-midaltan-snimki/130529 LifeZone.bg
Бъкингам си отдъхна! Две сестри сменят Кейт Мидълтън (Снимки)

Британската монархия се изправя пред трудни времена

След като принцесата на Уелс призна, че е болна и се лекува от рак, нейните задължения нямаше кой да поеме. Обществеността остана шокирана от признанието на Кейт Мидълтън. Преди това признание близки до кралското семейство увериха през януари поданиците на кралското семейство, че Кейт не е болна от онкологично заболяване.

Сега, когато най-ужасните предположения се оказаха верни  и дворецът трябваше да разкаже всичко, феновете се питат кой ще работи за короната.

Още повече, че крал Чарлз Трети също се лекува от рак, а престолонаследника принц Уилям се грижи за трите си деца и помага на съпругата си в борбата й с коварната болест.

Кралското семейство изглежда доста ядосано, че Меган и  Хари абдикираха. А можеха да поемат част от кралските задължения при тези здравословни проблеми на част от фамилията.

Понеже 76-годишната кралица Камила и 73-годишната принцеса Ан не могат да работят за всички.

Кралското семейство обаче намери на кого да повери част от задълженията на Кейт, Бъкингам си отдъхна.

Резервният вариант, която е използван успешно и преди при екстремни ситуации, са сестрите Юджини и Беатрис.

Монархията не желаеше преди принцесите на Йорк да се появяват толкова често на светски събития.

Причината бе да не напомнят на всички за големия скандал с баща им, принц Андрю.Според източници от двореца засега двете сестри ще работят неофициално и вече са поели доста от задачите, с които се справяше Кейт Мидълтън.

Източник: Жената.Блиц.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.