Благо Джизъса не дава пари на децата си!Ето за какво пръска хонорара от „Сървайвър“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/blago-dzhizasa-ne-dava-pari-na-decata-sieto-za-kakvo-praska-honorara-ot-sarvayvar/110325 LifeZone.bg
Благо Джизъса не дава пари на децата си!Ето за какво пръска хонорара от „Сървайвър“

Благо Джизъса се оказа не само сваляч и кръшкач

Гелосаният футболист влезе в „Сървайвър“,  докато бе още в брак с Полина Спасова. Но изненадващо или не толкова, велинградчанката подаде молба за развод. Полина и Благо са в развод, като до месец той отново ще бъде свободен мъж. Но, както знаем, нито браковете му, нито съжителството му с половинките не го спира да кръшка и да изневерява.

Има кръшкачи, които все пак гледат децата си, но Благой не е от тях. Това споделят жените му, от които са децата му. От първата Христина Витанова има две деца, но продаде къщата, където те живееха, заради финансова закъсация.

Със сина си от татарката Есмер Омерова не поддържа връзка, за което сподели самата шампионка по аржентинско танго.

Последният му син е от плеймейтката Златка Райкова. Лично Русата Златка изригна, че Благо не дава и лев издръжка за детето си, а тя и не я търси, понеже знае какъв е татко му.

И сега, след като спечели куп пари от участието си в „Сървайвър“, нашареният екс футболист отново ще влага хонорара единствено в себе си.

Първата му работа била да смени ченето си с нова вариация, за да лъсне с познатата си усмивка. И да се тунингова като кифла, възмутени са близки до бившия ритнитопковец.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.