Кой ще наследи милиардите на крал Чарлз Трети? (Подробности)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/koy-shte-nasledi-miliardite-na-kral-charlz-treti-podrobnosti/138891 LifeZone.bg
Кой ще наследи милиардите на крал Чарлз Трети? (Подробности)

Слуховете около кралското семейство на Англия продължават да бунат духовете

Особено след като стана ясно, че Чарлз е диагностициран с рак на простатата. Оказва се, че Чарлз Трети е много богат, не само финансово, но и  в имоти, както и в активи. По-голямата част от имуществото на синът на кралица Елизабет Втора ще бъде наследена от сина му, принц Уилям.

Като най-голям син и престолонаследник той ще разполага с контрол над множество акции и имущество на стойност над 20,7 милиарда долара.

Към тази тлъста сума се прибавя и безценна колекция от произведенията на изкуството, които принадлежат на баща му, както и традиционната субсидия, отредена на кралското семейство от държавата.

Съпругата му Кейт ще има доста по-скромна част от имуществото. След като приеме титлата кралица консорт, тя ще разполага с недвижимо имущество и финанси, съобразени с ранга й.

Камила, която в момента е кралица консорт, след евентуалната кончина на краля, ще разполага с активи и пари, натрупани по време на брака й с Чарлз. Тя ще стане собственик още на лични вещи и семейни реликви.

В цялата тази история губещи ще са по-малкия син на краля-Хари, както и съпругата му Меган Маркъл. И докато херцога на Съсекс ще притежава това, което реши да му остави баща му (ако изобщо пожелае), за Меган не се предвиждат никакви активи.

Източник: woman.bg, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.