Лейди Гага разкрива защо винаги е избягвала слуховете, че е мъж

Певицата знае как да избира мъдро битките си

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/leydi-gaga-razkriva-zashto-vinagi-e-izbyagvala-sluhovete-che-e-mazh/143036 LifeZone.bg
Лейди Гага разкрива защо винаги е избягвала слуховете, че е мъж

Певицата знае как да избира мъдро битките си

По време на участието си в сериала на Netflix What's Next? Бъдещето с Бил Гейтс, възпитаничката на „Роди се звезда“ разказа защо е решила да не засяга дългогодишните слухове, че не е жена.

„Причината да не отговоря на въпроса беше, че не се чувствах като жертва на тази лъжа“, сподели 38-годишната Гага с 68-годишния водещ на шоуто Бил Гейтс.

„В интернет имаше снимки, които бяха подправени, и те бяха като: „Знаеш ли, че има слух, че си мъж. Какво ще кажеш по този въпрос?“ - спомня си носителката на „Грами“.

Вместо да се почувства обидена или засрамена, звездата на House of Gucci избра да се издигне над клюките. Тя обаче осъзна, че слуховете могат да засегнат младите хора, които са по-уязвими, когато са по-млади.

„Но си помислих, какво да кажем за дете, което е обвинено в това, което би си помислило, че публична личност като мен ще изпитва срам“, споменава изпълнителката на „Bloody Mary“.

„Попадала съм в ситуации, в които поправянето на слухове не е било в най-добрия интерес - мислех за благополучието на други хора“, продължава попзвездата, обяснявайки защо в началото е запазила мълчание.

„Затова в този случай се опитах да провокирам мисълта и да наруша сигурността по друг начин. Опитах се да използвам дезинформацията, за да създам друг разрушителен момент“, добави тя.

През 2009 г. Гага беше обвинена, че има „както мъжки, така и женски гениталии“, мениджърът ѝ обаче бързо опроверга слуховете.

Източник: msn.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.