Маги от „Ергенът“ крие ужасна лична драма! Затова избягала в столицата

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/magi-ot-ergenat-krie-uzhasna-lichna-drama-zatova-izbyagala-v-stolicata/129063 LifeZone.bg
Маги от „Ергенът“ крие ужасна лична драма! Затова избягала в столицата

Маги от „Ергенът“ е любимката на Алек Младенов

Милионерът не спира да я кани на индивидуални срещи, да я целува страстно и да я обгрижва нежно

Докато останалите момичета се топят от злоба  и завист, че богаташът показва предпочитанията си към 36-годишната мома, Алек става все по-влюбен.

Оказва се обаче че класната блондинка, която не влиза в спорове с останалите участнички, нито се включва в гадни сплетни, крие тежка лична драма.

На много крехка възраст Магдалена Томова пострадала от гадже психопат. Но най-тежкото било,  че институциите останали нехайни към проблемите й.

Когато била на 18, срещнала първото си гадже. Любовта им продължила две години, като накрая Маги разбрала, че този човек не я за нея.

Именно тогава започнал тормоза от психопата, който засегнал и останалите й членове от фамилията. Насилникът знаел, че Маги е много близка с родителите си и чрез тях започнал да я изнудва, за да се върне при него.

Нещата стигнали и до полицията.Грозните сцени на насилие и на изнудване принудили блондинката да се изсели в столицата.

Но Маги  е втрещена, че институциите останали нехайни към това, което изтърпяла и изживяла, и благодарна, че е жива и здрава.

А най-близките й са плътно зад нея и я подкрепят.В столицата се откъснала напълно от токсичната връзка и винаги е на страната на жени, претърпели същия кошмар.

Източник:  Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.