Мрежата прегря от коментари: Вижте как се промени княгиня Калина с годините (СНИМКИ)

Онлайн потребители от Европа коментират мускулестите й ръце

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/mrezhata-pregrya-ot-komentari-vizhte-kak-se-promeni-knyaginya-kalina-s-godinite-snimki/136279 LifeZone.bg
Мрежата прегря от коментари: Вижте как се промени княгиня Калина с годините (СНИМКИ)

Онлайн потребители от Европа коментират мускулестите й ръце

Княгиня Калина Сакскобурготска не пропуска тренировки във фитнеса, та чак до вманиачаване. Калина, която рядко се появява на публични места, бе заснета със съпруга си Антонио Хосе „Китин“ Муньос и сина си Симеон Хасан Муньос в София.

Мрежата прегря от коментари какви ръце има княгинята. Съобщава се, че снимките са направени на церемонията по погребението на цар Фердинанд I на 29 май. Тленните останки на първия цар на България след пет века османско владичество бяха пренесени, за да бъдат погребани 76 години след смъртта му.

Калина е родена в Мадрид през 1972 година. Тя е петотo дете и единствена дъщеря на Симеон Сакскобурготски.

Феновете се чудят защо се е променила до толкова Калина. Всички се питaт: „Калина защо?“ Корекциите по лицето, както и изграденото  тяло чрез бодибилдинг са видими. Почитателите й са категорични, че тя е естествено красива и е трябвало да следва този тренд.

„Посветила съм се на тренировките с тежести и здравето на тялото, аз съм спортистка“ –казва Калина. Това, което хвана окото на мнозина също е корекцията на носа, която „не трябваше да се пипа и оправя“, както пишат в коментарите под снимките й „преди и след“ в социалната мрежа X.

Източник: ladyzone.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.