На 54: Дженифър Анистън изглежда феноменално!Разкри тайната си

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/na-54-dzhenifar-anistan-izglezhda-fenomenalnorazkri-taynata-si/53288 LifeZone.bg
На 54: Дженифър Анистън изглежда феноменално!Разкри тайната си

Дженифър Анистън изглежда супер на 54

Бившата на Брад Пит споделя, че разковничето е в добрия сън. И в позитивните мисли. Холивудската актриса не отдавала значение на съня в младостта си. Но с напредване на възрастта разбрала неговото благотворно влияние върху здравето за целия организъм.

„Тялото през деня върши много и разнообразна работа. Товари се неимоверно и физически, а  и с психически проблеми. Затова вечерта има нужда от пълноценна почивка, която може единствено да й даде здравия сън. Той е невероятен, прави ни не само здрави, но и красиви физически. Без него ще боледуваме и ще страдаме, ще ни нападат различни болести“, е съветът на звездата.

Дженифър Анистън признава, че прави всичко възможно да си осигури здрав и пълноценен сън. Но ако все пак не успява, заради натовареното си ежедневие, но съкращава времето си за тренировки.

За да е в кондиция и да бъде работоспособна през деня, към съня, актрисата прибавя тренировки,медитация,прием на много вода и солни бани.

В Холивуд звездата от „Приятели“ се смята за специалист в областта на здравословния начин на живот. Нейни колежки непрекъснато търсели съветите й, за да изглеждат феноменално като нея.

Дженифър Анистън разкрива кое я подтикнало да го прави. Започнала да живее здравословно заради родителите си. Те имали куп вредни навици, а тя искала да не повтаря модела им на живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.