Няма такъв кич: Как се появи облечена Ники Минаж (СНИМКИ)

Певицата с канарскожълта рокля с флорални апликации на Met Gala 2024

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nyama-takav-kich-kak-se-poyavi-oblechena-niki-minazh-snimki/133262 LifeZone.bg
Няма такъв кич: Как се появи облечена Ники Минаж (СНИМКИ)

Певицата с канарскожълта рокля с флорални апликации на Met Gala 2024

В понеделник, 6 май, Ники Минаж  мина по червения килим в Ню Йорк в яркожълта мини рокля на Marni. Забележителната одежда включваше пъстър асортимент от 3D флорални апликации. Тя се допълни с подходяща жълта дамска чанта и носеше косата си в къс тъп боб с бретон, изправен през челото. Тя допълни визията си с черна очна линия с крила, блестящи сенки за очи и матов фон дьо тен.

41-годишната Минаж присъства на Met Gala за седми път. За първи път тя се появи на бляскавото събитие през 2013 г., когато носеше елегантна тъмносиня рокля на Tommy Hilfiger. Оттогава насам тя е присъствала на Met Gala през 2016, 2017, 2018, 2019 и 2022 г.

През 2021 г. рапърката пропусна събитието, след като се зарази с COVID-19. "Подготвях се, след това заснех видеоклип и познайте кой се зарази с COVID?", пише тя в Туитър през септември същата година (Met Gala се провежда през септември същата година поради ограниченията на COVID).

На следващата година, през 2022 г., зпълнителката на "Super Bass" се завръща на Met Gala с черна рокля Burberry с колан и пера. Тя я съчета с кожени гамаши и черна бейзболна шапка и носеше бижута, които покриваха лицето и тялото ѝ.

Темата на бляскавата вечер в Ню Йорк бе: „Спящите красавици: Пробуждане на модата“, а дрескодът „градината на времето“. Звездите на партито се показаха облечени по обмислен, но и неочакван начин.

Източник: aol.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.