Обърнаха се срещу баща си: Децата на Брад Пит смениха имената си

Още две от децата на Брад Пит и Анджелина Джоли премахнаха "Пит" от името си

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/obarnaha-se-sreshtu-bashta-si-decata-na-brad-pit-smeniha-imenata-si/134500 LifeZone.bg
Обърнаха се срещу баща си: Децата на Брад Пит смениха имената си

Още две от децата на Брад Пит и Анджелина Джоли премахнаха "Пит" от името си

Годината е 2024 г. и много деца на знаменитости от поколението Z изразяват мнението си. С това искаме да кажем, че много деца на знаменитости не се страхуват да покажат на света какво мислят за отчуждените членове на семейството. Например дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз - Сури, влезе в заглавията на вестниците, когато премахна "Круз" от сценичното си име; и тя не е единствената. Преди това най-голямата дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит - Захара, публично показа, че е махнала "Пит" от фамилията си, а сега още две деца на Джоли-Пит направиха същото.

Журналистите от OK Magazine с орлов поглед забелязаха, че и Вивиен, и Шайло са изхвърлили "Пит" от фамилните си имена. Мнозина забелязаха, че Вивиен е изпуснала "Пит" и е записана като Вивиен Джоли в афиша на филма "Аутсайдери". (За тези, които не знаят, това е пиесата, в която тя е била асистентка на майка си).

Наред с Вивиен, Шайлох също така деликатно премахва името Пит от името си. Ако си спомняте онзи вирусен видеоклип за танци, в който участваше, тогава ще забележите, че учителят ѝ по танци я е отбелязал и фамилията ѝ вече съдържа само "Джоли".

Това е шокиращо, като се има предвид, че вътрешни източници твърдяха, че Шайло е мислела да се премести при Пит и приятелката му Инес де Рамон, но е ясно, че те са двамата най-нови членове, които се отделят още повече от отчуждения си баща.

Наред с това, че Вивиен и Захара публично се отказаха от "Пит" в имената си, Мадокс уж свидетелства в съда срещу Брад, а Пакс разкъса баща си Брад в социалните мрежи. Нокс запази мълчание по цялата ситуация и ние просто се надяваме, че всички са оздравели.

Източник: yahoo.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.