Остаря преждевременно: Вижте отслабналата Кристина Агилера

Певицата изглежда така, сякаш е остаряла след драстична загуба на тегло в снимка за Glamour 25 години след музикалния си дебют

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ostarya-prezhdevremenno-vizhte-otslabnalata-kristina-agilera/140854 LifeZone.bg
Остаря преждевременно: Вижте отслабналата Кристина Агилера

Певицата изглежда така, сякаш е остаряла след драстична загуба на тегло в снимка за Glamour 25 години след музикалния си дебют

В момента Кристина Агилера празнува 25 години в музикалната индустрия, след като дебютният ѝ сингъл Genie In A Bottle я изстрелва към славата. 43-годишната Кристина е звездата на корицата на Glamour за август. Тя украсява в малка бяла рокля, която едва стига до бедрата ѝ.

Поп певицата беше без сутиен, а от ръцете ѝ висеше дълъг бял чаршаф. След това Кристина показа отслабването си на друга снимка със същото облекло. Тя позира на плажа в черно-златист гащеризон с изрязани странични части.

Пронизващите ѝ сини очи бяха на показ, докато позираше на плажа със сива рокличка с дълъг ръкав. Последната снимка от разпространението показваше Кристина, седнала на малък стол, като хвърляше тлеещ поглед към камерата. Тя носеше искрящ черен гащеризон и беше боса.

Кристина отслабна с над 40 килограма преди резиденцията си в Лас Вегас по-рано тази година. През март вътрешен източник сподели пред Life & Style, че певицата е ограничила приема си на калории до 1600 калории на ден.

Източникът добави, че Кристина е тренирала „стриктно“ всеки ден от седмицата.

„Кристина не се е чувствала толкова енергична с излишните килограми“, казват те.

„Някои се притесняват, че тя ще си върне килограмите, но тя обича цялото внимание, което получ

ава“.                       

Източник: thesun.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.