По какво да познаем възрастния човек индиго?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/po-kakvo-da-poznaem-vazrastniya-chovek-indigo/116722 LifeZone.bg
По какво да познаем възрастния човек индиго?

В края на 70-те години се заговори за деца индиго

Много от тях са развили уникални способности, без да знаят, че са специални.

Предполага се, че тази „специална раса“ се е появила през 50-те години, но придобива голяма известност през 90-те години.

Хората индиго винаги търсят отговори. Те са готови да стигнат до дъното на нещата, но да разберат това, което ги вълнува.Особено загрижени са за глобалните проблеми и за човечеството.

Те са емпати.Чувстват болката на хората като своя. Съчувстват, дори приемат страданията на другите.Често това се случва напук на собственото им здраве и емоции. За виолетовите хора е немислимо да усещат чуждата болка.

За хората индиго няма авторитети, които им се налагат свише.Те са свободолюбиви и не търпят ограниченията, безсмислени правила, забрани, както и табута, общоприети в обществото.Бунтуват се срещу несправедливостта. Обичат да работят в полза на обществото и за опазване на околната среда.

Индиговите хора не се чувстват на мястото си в обществото. Те не разбират преследването на пари и власт.

Стремят се към духовно израстване, мир, хармония и равенство. Обичат природата и се чувстват единни с нея.

Страдат, че в борбата за власт и пари хората са забравили за любовта, страданието и взаимопомощта.Често са със свръхестествени способности, обичат мистичното и умеят да предсказват бъдещето.

Призванието на хората индиго е да учат хората, да правят открития и света по-добър.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.