Със сребърна монета! Привличате богатство и късмет в дома си

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/sas-srebarna-moneta-privlichate-bogatstvo-i-kasmet-v-doma-si/142803 LifeZone.bg
Със сребърна монета! Привличате богатство и късмет в дома си

Тази магия със сребърна монета е много древна

Ритуалът трябва да се изпълнява само при пълнолуние, когато енергията на Луната е най-мощна. С него увеличавате финансовото си благополучие и привличате късмета в дома си.

За целта е необходима сребърна монета, символизираща богатство, чистота и енергия. Среброто е метал, който носи късмет и  защитава от зли сили, като привлича и увеличава положителните вибрации.

Трябва да изберете тихо и уединено место, където лунната енергия да достигне до монетата. Това обикновено е градина, балкон, дори прозорец, където Луната може да се види ясно.

Преди да започнете с ритуала, добре е да се пречистите енергийно. Това може да се случи с кратка медитация или с билки, като лавандула или градински чай, които да пречистят ума и тялото.

След като сте готови, вземете монетата и я задръжте в ръката си. Докато гледате към луната, съсредоточете се върху това да привлечете финансовото си състояние и изобилие. Трябва да оставите монетата да стои под лунната светлина един час.

За този период останете на тишина и спокойствие, като си представяте как лунната светлина се акумулира в среброто и зарежда монетата с мощ и енергия.

За да засилите ефекта, повтаряйте "Сребро чисто, светлина лунна, зареди се с мощ и сила, богатство нека дойде с пътя мой, изобилие да ме обгръща вечно". После сложете монетата в портфейла си, за да привлича постоянен поток пари към вас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.