Серина Уилямс показа малката си дъщеря (СНИМКИ)

„Знам, че е минала повече от година, но едва сега стигам до това“, гласи дебютният пост на страницата на Адира

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/serina-uilyams-pokaza-malkata-si-dashterya-snimki/144686 LifeZone.bg
Серина Уилямс показа малката си дъщеря (СНИМКИ)

„Знам, че е минала повече от година, но едва сега стигам до това“, гласи дебютният пост на страницата на Адира

 

Семейството на Серена Уилямс има ново попълнение в Instagram!

В неделя, 13 октомври, 43-годишната оттеглила се тенис звезда и съпругът ѝ Алексис Оханян откриха официалния профил на 13-месечната си дъщеря Адира в Instagram. Адира се присъединява към по-голямата си сестра Олимпия, на 7 години, в платформата на социалната мрежа.

 

„О, здравейте - знам, че мина повече от година, но едва сега стигам до това“, гласи надписът на дебютния пост, който е направен в сътрудничество с акаунтите на родителите на Адира в Instagram.

Постът съдържа селекция от снимки на малкото дете, като се започне със сладък кадър, на който тя седи в розово столче за хранене и гледа към камерата, докато яде редица храни.

 

Въртележката продължава със снимка на Адира, облечена на стол в розово флорално трико, с една от ръцете в косата ѝ, последвана от снимка на момиченцето в същото облекло с червен биберон в уста, застанало до диван.

 

Четвъртата снимка показва Адира, застанала в жълти панталони с камбанки и бяла и жълта флорална риза, докато държи две кутии, изглежда пълни с филмови пълнители за фотоапарати.

 

 

 

Последният кадър улавя Адира, облечена в розова рокля, докато стои върху малка бяла пързалка.

Източник:  msn.com

1 Коментара

🔈 Reminder- Operation 1,8298 bitcoin. Next >>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=b281b631ee02f0e9d8b733f84cdde2e5& 🔈

1 day before

qxqus9

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.