Светлана Гущерова изплю камъчето: Ето какво я сполетяло преди година!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/svetlana-gushterova-izplyu-kamacheto-eto-kakvo-ya-spoletyalo-predi-godina/133368 LifeZone.bg
Светлана Гущерова изплю камъчето: Ето какво я сполетяло преди година!

За пет години брак с Християн Гущерова Светлана го дари с четирима наследници

Двойката се радва на мъжки и женски чеда, които носят имената на своите дядовци и баби.

Бившата плеймейтка бе споделила, че не стъпва в Божи храм. Тогава блондинката обясни, че го прави, защото влиза ли, нещо лошо й се стоварва на главата.

Само че сега Светлето „изплю камъчето“ и стана ясна причината за решенето й. С днешна дата съпругата на милионера вече спокойно влиза в църква.

А истината се оказа наистина мъчителна за нея  и за цялото й семейство. Преди около година тя изгубила бебе, когато била бременна във втория месец. И сега с Хриси щели да се радват не на четири, а на пет деца.

„Все още изпитвам болка от случилото се. Загубата на бебе е голяма драма не само за мен, ами за всички. Това ме съсипа и за известно време се оттеглих от църквата.

Но с днешна дата разбрах, че трябва да се върна към вярата. И обещах пред Бог да съм по-добра съпруга и всеотдайна майка“, разкри истината Светлана Гущерова.

Силиконката призна също, че влиза скоро в клиника в Турция, за да де оперира. Но този път това е естетична процедура, за корекция но корема, който след четирите раждания се е отпуснал.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.