Тина Търнър не е изстинала!Но битката за милионите й започна

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tina-tarnar-ne-e-izstinalano-bitkata-za-milionite-y-zapochna/110929 LifeZone.bg
Тина Търнър не е изстинала!Но битката за милионите й започна

Тина Търнър потопи в мъка милиони по света

Американската звезда си отиде на 24 май с много тежки заболявания. Тя страдаше от запушване на червата, прекаран инсулт, бъбречна недостатъчност и още куп болежки. Голямата певица издъхна на 83 години, като остави в наследство 250 милиона долара.

Тя склопи очи в швейцарското си имение, като до нея докрай беше втория й съпруг Ервин Бах. Малко след сватбата им той си дава бъбрека, за да спаси живота й.Музикалният продуцент е с двадесетина години по-млад от нея. Двамата са заедно от 36 години, като последните десетина са узаконени с брак.

Още преди години звездата прави завещание, като оставя почти всичко на втория си мъж.Но Тина Търнър има деца, които също ще се борят за част от наследството й.

Биологичният й син Крейг Търнър е от саксофонист, като преди няколко години той слага край на живота си. От брака си с първия си съпруг има син Рони, който умира от онкологично заболяване. Само половин година преди тя да си отиде от белия свят.

Но има двама сина, които са осиновени от нея и са деца на първия й мъж от предишната му връзка.Когато Майкъл залита по наркотиците, тя му помага да преодолее зависимостта. Айк-младши твърди, че след като се изселила в Европа, Тина Търнър не е говорила с тях от 20 години. Но те са решени да се борят за дял от парите й.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.