Тина Търнар ни напусна! Но богинята на рокендрола остави вечно наследство

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/tina-tarnar-ni-napusna-no-boginyata-na-rokendrola-ostavi-vechno-nasledstvo/110743 LifeZone.bg
Тина Търнар ни напусна! Но богинята на рокендрола остави вечно наследство

Великата Тина Търнър ни напусна на 83

След дълго боледуване, инсулт, рак, бъбречна недостатъчност  и още куп болести, кралицата на рокендрола отиде на едно по-добро място.

Тя почина в имението си в Швейцария. По думите на говорител на семейството на звездата погребението ще бъде на частна церемония, в тесен семеен кръг.

Не само музикалната общност, но и света потъна в мъка поради кончината на иконата на рокендрола.

Загубата на любимата легенда на рока предизвика милион съболезнования  и траурни съобщения в мрежата. Популярни лица споделиха как великата изпълнителка ги е вдъхновявала в развитието им като изпълнители.

По време на кариерата си Тина Търнър е спечелила цели осем пъти музикалната награда "Грами“, включително награда за цялостно творчество преди пет години.

„Минах през всички врати на ада, но това не ме сломи изобщо. Не се отдадох на пиене, нито на наркотиците, дори не съм палила и цигара. Направих така, че миналото да не  ме докосне и срази, останах непокътната във времето“, казваше приживе звездата.

За нея колегите й казваха, че е вечната богиня на рокендрола. Светът ще я запомни с онзи невероятен хъс за живот, нарастващ неимоверно през земния й път. Мощен глас, харизма, енергия, професионализъм. Певицата, която постоянно вдигаше летвата и пред самата себе си. И остави невероятно музикално наследство за поколенията.Поклон!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.