Виктория Цър-Пър се надсмя на Маги! (Ето какво не иска да има)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/viktoriya-car-par-se-nadsmya-na-magi-eto-kakvo-ne-iska-da-ima/132679 LifeZone.bg
Виктория Цър-Пър се надсмя на Маги! (Ето какво не иска да има)

Виктория Асенова, по-известна като Цър-Пър, продължава да насочва прожекторите към себе си

Тя бе една от най-колоритните участнички в шоуто „Ергенът“ и твърди, че е изпитвала истински чувства към Алек.

Той обаче не я остави докрай на формата и тя не стана една от неговите любимки. В продукцията Вики показа характер и на фона на скандалите и негативния вот към себе си, остана цветна и различна.

Навън спортната менаджерка, която се закани да съди новия председател на БФС-Гонзо, защото я уволнил, понеже участвала в любовното риалити и издаде Габриела, че има гадже женен футболист, разкри интересни неща за себе си.

Тя показа, че живее в затворен луксозен комплекс в Нови хан, с външен басейн, има си и кола, както и средства, и не преследва богат мъж.

И заяви, че наистина влезнала във формата, за да намери любовта.

„Не участвах във формата „Ергенът“, за да си търся богат мъж. Аз такъв не искам, притежавам необходимите материални неща.

Не искам моя съпруг да има прекалено много пари, защото няма да е само с мен. Аз ще си стоя в къщи, с детето и кучето или сама, а той ще обикаля заведенията с други. Не, мерси, не искам това. Искам да се обичаме истински“, категорична е Вики.

И клъвна Магдалена Томова, сочена за една от фаворитките на Алек, че е в шоуто, за да си намери богат мъж  и че никога не е изпитвала истински чувства към синеокия левент.

 Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.