Здравко от „Ритон“ по-голяма кифла от жена си Катя!(Шок доказателство-снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zdravko-ot-riton-po-golyama-kifla-ot-zhena-si-katyashok-dokazatelstvo-snimki/110658 LifeZone.bg
Здравко от „Ритон“ по-голяма кифла от жена си Катя!(Шок доказателство-снимки)

Здравко от „Ритон“ май ще се превърне в най-суетния певец

Прехвърлилия 70-те години естраден ас става все по-ексцентричен с напредване на възрастта. Но според негови колеги и фенове, роденият в Кърджали изпълнител, прекалява със суетата си.

Феновете на певеца останаха изумени от външния вид на певеца при едно интервю по БНТ наскоро. Там половинката на Катя се появи гримиран. Той имаше фон дьо тен по лицето, руж и бронзант по скулите, светли сенки над клепачите, а на миглите си спирала.

От няколко месеца Здравко от „Ритон“ прибягва все по-често до помощни средства, за да прикрива несъвършенствата на напредването на възрастта.Но неговите почитатели са на мнение, че той прекалява със суетата си.

Певецът винаги е държал на перфектния си външен вид. И досега не е използвал услугите на пластичен хирург.От години боядисва косата си в модните за сезона краски и спазва диета, заедно със съпругата си, за да има перфектно телосложение.

Повече от двадесетина години ритонецът експериментира с ексцентричен и шарен грим, облича се според младежката мода и следи модните тенденции. Вероятно идеята да слага грим пред камерите е взел от добрия си приятел Филип Киркоров, с когото са авери от дълги години.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.