Алекс Сърчаджиева разби екс шефовете си от „Игри на волята“

https://lifezone.bg/spodeleno/aleks-sarchadzhieva-razbi-eks-shefovete-si-ot-igri-na-volyata/112368 LifeZone.bg
Алекс Сърчаджиева разби екс шефовете си от „Игри на волята“

Алекс Сърчаджиева покърти с тази изповед

В подкаста на Тото от СкандаУ тя върна назад лентата, по времето когато нейния Иван Ласкин бе още сред живите.

По това време била затънала в заеми. Теглила бърз кредит в размер на 15 бона и взела от приятели още пет хиляди лева. Парите били необходими за лечението и лекарства на половинката й.

„Не похарчих парите, за да отида на почивка на Малдивите или да се глезя със скъпи парцалки, а ги дадох за лекарства, за да спася Иван. Не успях, но не виня никого за положението си. Вече съм добре, върнах си заемите и си стъпих на краката“, разказва  актрисата.

Но едни от „виновниците“, дълго време да не успее да се отлепи от дъното, били именно бившите й шефове от „Игри на волята“.

От тях имала предложение да води и втория сезон на „Игри на волята“. Но от продукцията я предупредили да изостави всичките си ангажименти и да се отдаде изцяло на предаването.

„Изпълних това и отказах всичко. Но пет дни преди да започнат снимките по формата ме уволниха. Гадното е, че не ми съобщиха лично решението си, в очите, а по телефона. Казаха ми, че ще правят шоу без мен. Дори ме обиждаха и унижаваха.Беше ужасно“, все още с болка си спомня Алекс Сърчаджиева.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.