Тежка семейна драма съсипала Елисавета от „Ергенът“

https://lifezone.bg/spodeleno/tezhka-semeyna-drama-sasipala-elisaveta-ot-ergenat/54540 LifeZone.bg
Тежка семейна драма съсипала Елисавета от „Ергенът“

Елисавета от „Ергенът“ обра негативните овации на зрителите на шоуто

Блондинката бе обявена за една от най-злобните и неприятни участнички в риалити формата.

Нея ергенът Евгени Генчев изгони, след като тя спретна чутовен скандал с пухкавата Пам Велидис.

Виртуозът без колебание я изрита от шоуто ,като в добавка й дръпна солидно „конско“. Колкото и да е разнопосочно мнението за пианиста, не може да не му се отрече, че той органически ненавижда агресията и тормоза, във всеки един вариант.

Поради това без никакво колебание натири от любовното шоу Елисавета Ставрева.

Но близки до блондинката открехнаха завесата за злобарското й поведение в шоуто. Оказа се, че преди да пристъпи вратите на турския курорт Бодрум тя  е загубила родителката си. Това била и една от причините да се запише за участие в продукцията на Би Ти Ви.

Другото нещастие в живота й било, че от години сама се грижела за детето си. Бащата изчезнал веднага след раждането  и цялата отговорност по отглеждането на момченцето й се стоварило на нейните плещи.

В „Ергенът“ не обели и дума,че има дете, за полага грижи сама. Но в личния й профил има снимки на момченце, което много прилича на нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.