Защо княгиня Калина заприлича на културист тежка категория?

Според мълвата царската щерка бори алкохолизма си с активен ежедневен спорт

https://lifezone.bg/spodeleno/zashto-knyaginya-kalina-zaprilicha-na-kulturist-tezhka-kategoriya-2/135421 LifeZone.bg
Защо княгиня Калина заприлича на културист тежка категория?

Според мълвата царската щерка бори алкохолизма си с активен ежедневен спорт

Артистичните кръгове са в недоумение какво се случва с княгиня Калина след последната й публична изява. Единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски се появи на церемонията по посрещането на тленните останки на прадядо си Фердинанд и до голяма степен приличаше на културист тежка категория. Мълвата дори понесе, че единствената дъщеря на Симеон Втори, е започнала процедура по смяна на пола си и пие специализирани хормони. Тя обаче бе категорично опровергана от най-близкия кръг на княгинята.

 

Според запознати причина за вида й е тежката депресия, породена от катастрофата, която претърпя миналата година, когато тръгна да търси домашния си любимец в нетрезво състояние и блъсна автомобил и две кашпи. За капак царската щерка удари неколкократно по лицето служител на хотела с мобилния си телефон, който се опитал да я убеди да не сяда зад волана в това състояние. Калина обаче била категорично, че й няма нищо и се метнала на возилото, но след няколко метра катастрофирала.

В резултат на случката, знатната особа бе осъдена на 8 месеца условно и освен това трябва да заплати 17 953.34 лв., колкото е цената на автомобила, който е шофирала.

Мълвата носи, че за да се пребори с алкохолизма, Калина е започнала да спортува активно в личния си фитнес в двореца Царска Бистрица, а тренировките й били ежедневни до пълна изнемога. Компания й прави съпругът й, който изпитва неудобство от случката, но пък застава плътно зад всяко нейно решение, тъй като е наясно, че тя е силно емоционална и изключително привързана не само към домашния си любимец, а и към всички животни в района на Рила планина.

 

Блондинката обаче показа солидни бицепси, за които доста от представителите на силния пол биха могли да й завидят по време на посрещането на тленните останки на прадядо си Фердинанд. Те били в резултат на аристократичната й воля да живее здравословно и да вае тяло, вместо да си позволява алкохолни отклонения от излишна емоционалност.

Съпругата на мореплавателя Китин Муньос спазвала и определен хранителен режим, вземала добавки, които подпомагат развитието на силно и спортно тяло, тъй като имала изградена визия в мислите си за това как трябва да изглежда една 52-годишна жена като нея. Очевидно обаче доста се е поувлякла.

Факт е, че Калина винаги е била бунтарка и през годините неколкократно е сменяла визията си – от невежото момиче, позволяващо експерименти на пластичните хирурзи с лицето й, до мускулеста госпожа, показваща ясно, че няма желание да цепи басма никому. 

 

Мълвата сред посрещачите на Фердинанд носи, че тя все още била в депресия и поради тази причина се появила на събитието с небоядисани черни корени на русата коса, изрязана рокля, подчертаваща мощните й мъжки мускули и леко разсеяна визия. Други пък я оприличили на холивудската знаменитост Мики Рурк, който също бил бунтар и минавал през различни трансформации през време на славата си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.