Ще Ви завърти главата: Вижте как се появи Меган Фокс (СНИМКИ)

Актрисата от "Трансформърс" присъства на партито на GQ "Мъже на годината" в Лос Анджелис

https://lifezone.bg/svetat/shte-vi-zavarti-glavata-vizhte-kak-se-poyavi-megan-foks-snimki/121306 LifeZone.bg
Ще Ви завърти главата: Вижте как се появи Меган Фокс (СНИМКИ)

Актрисата от "Трансформърс" присъства на партито на GQ "Мъже на годината" в Лос Анджелис

Всички погледи бяха насочени към Меган Фокс, когато тя посети партито на GQ "Мъже на годината" в Лос Анджелис в четвъртък вечер.

37-годишната певица постави феноменалната си фигура на преден план в бяла мини рокля, която не оставяше нищо на въображението и контрастираше прекрасно с новата ѝ огненочервена коса.

Роклята на Меган беше с асиметричен подгъв, който показваше безкрайните ѝ крака, които бяха допълнително удължени от чифт перспексови обувки с остър връх и украсена каишка на глезена. Тоалетът на звездата от "Трансформърс" пристягаше и малката ѝ талия, за да подчертае извивките ѝ, а рискованото деколте подчертаваше татуираното ѝ деколте.

Гримът ѝ придаде допълнителен драматизъм на външния ѝ вид с характерната ѝ очна линия с крила, трепкащи мигли и лъскави устни. Прясно подстриганите й коси се намираха точно под изсечената й челюст, а ансамбълът й беше допълнен от сребърна метална чанта, малинов педикюр и маникюр с червени връхчета.

Единственото нещо, което изглежда липсваше в нокаутиращата визия на Меган, беше новата татуировка, която тя твърди, че наскоро си е направила на "цялата ръка".

На снимките, заснети през нощта, се виждаха само черният символ от вътрешната страна на китката ѝ и цитатът, свободно базиран на Шекспировия "Крал Лир", на гърба на дясното ѝ рамо.

Източник: hellomagazine.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.