След раздялата с Радина: Деян Донков го удари през просото!(Виж с коя се забавлява)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sled-razdyalata-s-radina-deyan-donkov-go-udari-prez-prosotovizh-s-koya-se-zabavlyava/140083 LifeZone.bg
След раздялата с Радина: Деян Донков го удари през просото!(Виж с коя се забавлява)

Деян Донков хич не му дреме от раздялата му с Радина Кърджилова

 Актьорът го е подкарал през просото и не спира да купонясва. И да се размазва от кеф. Снощи той се изфука, че е на концерта на Лени Кравиц в Бургас. И буквално заля мрежата със снимки и дори кратко клипче от концерта и себе си, щастливо ухилен от събитието.

От него, а  и от други зрители стана ясно, че концерта на мега звездата бил уникален, а присъстващите са се изкефили максимално от чутото и видяното.

От снимките и видеото стана ясно, че Деян Донков не е сам на представлението в Морската гара. Той бил в компанията на миската Жени Калканджиева.

Прави впечатление, че шефката на модна агенция „Визаж“ никак не е харесвала Радина и винаги е подкрепяла Деян. Жени се е изказвала винаги неласкаво за нея ,наричайки я драма куин и драматична актриса, което засилва усещането, че тя не й е била по вкуса.

Е, вероятно, за да засили усещането за празничност и свобода, Жени да запознае Деян и с някоя мацка от нейната агенция, за да е шоуто пълно, предполагат в нета.

Жени Калканджиева е известна купонджийка, лековат в нрава и акъла е и Деян, заради което двамата се харесват. А фенове на Радина я съветват да не страда дълго за него й и предсказват,че ще бъде по-добре без неговото присъствие.

Източник:  Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.