Mечтата на всяка за булка: Зашеметяващата бяла рокля на Селена Гомез (СНИМКА)

Това ще включи вашата "любов".

https://lifezone.bg/vdahnovenie/mechtata-na-vsyaka-za-bulka-zashemetyavashtata-byala-roklya-na-selena-gomez-snimka/128345 LifeZone.bg
Mечтата на всяка за булка: Зашеметяващата бяла рокля на Селена Гомез (СНИМКА)

Това ще включи вашата "любов".

30-ите награди SAG ни оставиха много неща, за които да мислим (емблематичното събиране на "Дяволът носи Прада", сълзливата реч на Барбра Стрейзънд при приемането на наградата за житейски постижения и поредното разчистване на категориите за "Мечката"), но има едно конкретно нещо, което остана на преден план в съзнанието ни: Роклята на Селена Гомес, изработена по поръчка на Atelier Versace.

Ако и вие като нас не можехте да се наситите на прекрасната бяла рокля на балерина, която Гомес носеше в музикалния клип към новия си сингъл "Love On", ще се радвате да научите, че тя отново зашемети с изцяло бяла визия.

При пристигането си в залата Shrine Auditorium and Expo Hall в Лос Анджелис тя завъртя главите в искряща бяла рокля, която е мечтата на всяка булка. Тоалетът се отличаваше с обгръщаща извивките конструкция, която подчертаваше фигурата на Гомес като пясъчен часовник, корсетни кости по корсажа, дълбоко деколте със спагетени презрамки, украсени с иконата на модната къща "Медуза", и разкроена пола, която се спускаше зад нея като мида. Тя съчета централната част, която блестеше като звезди на нощното небе, с подходящи отворени токчета и огромни сребърни обръчи. За красотата си Гомес се погрижи със бронзов грим, допълнен от матови ръждивочервени устни, фино опушено око, черна очна линия и яркочервен маникюр, а наситено кафявата ѝ коса беше с обемна, странично разрошена прическа. Считайте, че любовта ни към тази визия е недвусмислена.

Изпълнителката на "Come & Get It", заедно с останалата част от актьорския състав на "Само убийства в сградата", бе номинирана за награда за изключително изпълнение от ансамбъл в комедиен сериал, която в крайна сметка отиде при "Мечката".

Източник: harpersbazaar.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.