Таткото на Меган Маркъл гневно: Хари не е мъж, а идиот! (Вижте как унижи зет си)

Томас Маркъл нарече с обидни думи зет си, съвсем го засегна на мъжка чест и достойнство

Бащата на Меган Маркъл в интервю за Дан Уут от GB News каза грозни думи за зет си Хари. Той остро го критикува и го сравни с дете, което следва дъщеря му.

77-годишният тъст на  принц Хари го нарече „идиот“, защото се колебаеше да се върне във Великобритания, за да отбележи  платинения юбилей на баба си, въпреки обещаанията, че ще се радва на пълна безопасност по време на голямото семейно събитие.

Мисля, че това е смешно. Не разбирам какво говори и не изпитвам уважение към този човек. Мисля, че е идиот!

Освен всичко това Томас коментира, че принц Хари „не е истински мъж“ заради начина, по който непрекъснато следва Меган Маркъл  по петите „като малко дете“. Той дори го сравни с брат му  Уилям и баща му принц Чарлз:

Можете да кажете, че е бил в армията, но аз му нямам вяра. Мисля, че е някакъв глупак. „Той има брат, който е истински мъж, и баща, , но не мисля, че Хари някога ще порасне.“

Хари е мъж под чехъл, смята тъстът Томас Маркъл

Бившият холивудски осветител не пощади и собствената си дъщеря от критики. Той я обвини, че е развалила отношенията на херцога на Съсекс с кралското семейство и че Меган „лично е забила клин“ в отношенията им.

След като изказа какво мисли за това, бащата на Меган Маркъл реши да се види лично с Елизабет II и Чарлз на тържеството на платинения юбилей. Той искаше да благодари на принца на Уелс, че придружи Меган Маркъл по време на сватбата й и да отдаде почит на Нейно Величество. Разбира се, не му позволиха!

Той също като Доналд Тръмп изрази мнение, че дъщеря му и зет му ще се разведат.

Източник: maskimagazin.faktor.mk