Какви любовни фантазии крие партньорът ви (Какво пази в дълбока тайна от вас)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kakvi-lyubovni-fantazii-krie-partnyorat-vi-kakvo-pazi-v-dalboka-tayna-ot-vas/44347 LifeZone.bg
Какви любовни фантазии крие партньорът ви (Какво пази в дълбока тайна от вас)
 

Тайните на вашата половинка в повечето случаи са свързани с интимния живот

Когато  влюбените заживеят заедно те се опознават. Но мъжете имат сексуални фантазии, които никога няма да изрекат на глас. Те смятат, че навлизането в тая територия е строго забранено.

  1. Когато прави секс с вас, той си представя друга – Сексуалната интимност дава на мъжа полет на неговата фантазия. Това е нещо обичайно за силния пол. И ако това се случи той не би искал за нищо на света да сподели това с вас. И естествено, ще постъпи правилно.
  2. Той си фантазира за секс с красиви непознати – Повечето мъже не могат да не забележат красивите жени. И тогава в главите им нахлуват порочни мисли. Докато половинките им мечтаят за нови дрехи, чанти и обувки те фантазират за интимност с някоя хубава непозната. Малко вероятно е партньорът да ви разкаже за фантазиите си.
  3. Той мечтае за секс с твоя приятелка – Вашият любим също може да харесва приятелката ви, и понеже е от силния пол, за секунда си представя, че прави секс със нея. Той никога няма да си каже. Затова никога не го питайте на тази тема. Ако наистина ви обича не би си позволил такава свобода.
  4. Мъжът мечтае за тройка – Това е една от най-честите фантазии на всеки мъж. Най-вероятно е любимата му да заема централно място. Но лесно си представя, че може да има още една непозната с вас. Не му се сърдете и го оставете на територията на фантазиите му.
  5. Той има любовница – Неприятен факт, но се случва. Първо, успокойте се, най-вероятно вашият мъж няма любовница. Второ, ако има, той няма да ви каже за това. Или скандала ще доведе до разрив с вас, което е малко вероятно, или до скъсване с любовницата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.